AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ev sulamak

Kahve falında hortumla ev sulamak

Kahve falında hortumla ev sulamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla ev sulamak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında hortumla ev sulamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla evi sulamak hem işinde başarılı olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla duvar sulamak çok başarılı adımlar atacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak malını ve canını emniyete alacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bununla yüceleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir