AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında hortumla ıslatılmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek başarıların çoğalacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında hortumla ıslatmak muradın olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında suya girip ıslanmamak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, seyahatlere katılacağına inanılır.

Kahve falında toprağı ıslatmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir