AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum olacağını görmek

Kahve falında hortum olacağını görmek

Kahve falında hortum olacağını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hortum olacağını gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Kahve falında uzun su hortumu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil hortum görmek attığı adımların boşa çıkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumdan kurtulmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su akıtmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla su aktığını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında havada hortum görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortum toplamak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir