AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum felaketi görmek

Kahve falında hortum felaketi görmek

Kahve falında hortum felaketi görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Kahve falında hortum felaketi gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Kahve falında hortum felaketi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında su felaketi görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doğa felaketi görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın felaketi görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel felaketi görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz felaketi görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında felaketten kurtulmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir