AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil dövmesi görmek

Kahve falında fil dövmesi görmek

Kahve falında fil dövmesi görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kırgınlıkların geçeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında fil dövmesi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında fil dövmesi görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında dövme yaptırmış olmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağında dövme görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre rivayet eder.

Kahve falında dövmeli kol görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında renkli dövme görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir