AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptırmış olmak

Kahve falında dövme yaptırmış olmak

Kahve falında dövme yaptırmış olmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, istediği makama geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptırmış olmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında geçici dövme görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında kola dövme yaptırmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini dövmeli görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, büyüleyeceğine inanılır.

Kahve falında eline dövme yaptırmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilide dövme görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi dövme görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir