AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında dövme görmek

Kahve falında bacağında dövme görmek

Kahve falında bacağında dövme görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında dövme gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında bacakta dövme görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalettir.

Kahve falında bacağında dövme görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme pişirmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül dövmesi görmek doğruluğu bulacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ele dövme yaptırmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir