AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeli kol görmek

Kahve falında dövmeli kol görmek

Kahve falında dövmeli kol görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret eder.

Kahve falında dövmeli kol gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda dövme görmek gelirinden yana memnun olacağına, borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında koluna dövme yapmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarında dövme görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Kahve falında dövmeli kol görmek zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak malvarlığının artacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kolda dövme görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir