AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Kahve falında arkadaşının dövme yaptırdığını görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dövme görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövmeciye gitmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptığını görmek işlerine yeni işler katacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta dövme görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme buğday görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir