AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna dövme yaptırmak

Kahve falında koluna dövme yaptırmak

Kahve falında koluna dövme yaptırmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek kendisini eve kapatacağına, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna dövme yapmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kollarında dövme görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda dövme görmek feraha ermeye, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında dövmeli kol görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir