AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek buna rağmen kazanç getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında ele dövme yaptırmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık dövmesi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak işyerini kapatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilide dövme görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş dövme görmek mali sorunlarının çözüleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir