AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil almak

Kahve falında fil almak

Kahve falında fil almak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük takdir toplanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil almak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında filden korkmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük fil görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek sevindirici haberler alınacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında filin koşturduğunu görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü fil görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında filistini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir