AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin koşturduğunu görmek

Kahve falında filin koşturduğunu görmek

Kahve falında filin koşturduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filin koşturduğunu gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Kahve falında filin saldırdığını görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında filli küpe görmek başka kimselere de yardım edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında fil ve deve görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil suresi okumak helal kazanca sahip olunacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında fil maketi görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fil almak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir