AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz fil görmek

Kahve falında küçük beyaz fil görmek

Kahve falında küçük beyaz fil görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz fil gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, onlardan medet umacağına delalettir.

Kahve falında küçük fil görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fil görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz küçük yılan görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına delalet eder.

Kahve falında küçük beyaz keçi görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz ayı görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir