AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru fil beslediğini görmek

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, büyük zararlar getireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kazancının günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru fil beslemek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde fil beslemek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde fil beslemek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil beslediğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil beslemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak haksızlığa uğrayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir