AnaSayfa / Genel / Kahve falında filden korkmak

Kahve falında filden korkmak

Kahve falında filden korkmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, atılan adımların zarar getireceğine, oğlu evli ise boşanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok zor günler yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, tecrübe sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filden korkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında filden korkmak ortalığın karışacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek insan sevindireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen fil görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında fil ve aslan görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında fil burnu görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş fil görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir