AnaSayfa / Genel / Kahve falında filistini görmek

Kahve falında filistini görmek

Kahve falında filistini görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında filistini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında filin hortumunu görmek ondan şifa göreceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında fil eti yediğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at ve fil görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fil kovaladığını görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evde fil görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filistinde olmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğuran fil görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bereket fili görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir