AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü fil görmek

Kahve falında bir sürü fil görmek

Kahve falında bir sürü fil görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü fil gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında bir sürü fil görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde fil görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında fil avlamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Kahve falında filin saldırdığını görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında yüzen fil görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında fil beslemek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil suresi görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rahatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında filistini görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, edilen duaların tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir