AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük fil görmek

Kahve falında çok büyük fil görmek

Kahve falında çok büyük fil görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, ilim irfan sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük fil gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük fil görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir fil görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük fil görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında fil kolye görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Kahve falında süs eşyası fil görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet eder.

Kahve falında fili yıkamak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor fil görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir