AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidana su dökmek

Kahve falında fidana su dökmek

Kahve falında fidana su dökmek afiyette giden düzeninden olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidana su dökmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Kahve falında fidana su dökmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kulağa su dökmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının önüne su dökmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Kahve falında kovada su dökmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su dökmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında eline su dökmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir