AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alana su dökmek

Kahve falında abdest alana su dökmek

Kahve falında abdest alana su dökmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulur.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest suyu dökmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alan insanlar görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir