AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önüne su dökmek

Kahve falında kapının önüne su dökmek

Kahve falında kapının önüne su dökmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kapının önüne su dökmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde su görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıya su dökmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünü temizlemek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünü temizlemek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde yatmak onu yalnız bırakmayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir