Kahve falında bulanık su dökmek

Kahve falında bulanık su dökmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kötü işlere girmeyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su dökmek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında bulanık su dökmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu bulanık görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suya kapılmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak ve bulanık su görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su yüzmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su sel görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top