AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa su dökmek

Kahve falında kulağa su dökmek

Kahve falında kulağa su dökmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, daha fazla para kazanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa su dökmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında kulağa su dökmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında kulağına su kaçmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kulağa su kaçması görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kulakta su görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa su kaçırmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç su dökmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine su dökmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine su dökmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir