AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline su dökmek

Kahve falında eline su dökmek

Kahve falında eline su dökmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında eline su dökmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin eline su dökmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında elindeki suyu dökmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün eline su dökmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının eline su dökmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eline kolonya dökmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eline çay dökmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir