AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, mutluluğunun artacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında birine kaynar su dökmek yanlış anlaşılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynar su dökmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin aksamayacağına alamet eder.

Kahve falında suyu kaynarken görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar su görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir