AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovada su dökmek

Kahve falında kovada su dökmek

Kahve falında kovada su dökmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovada su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında kovada su dökmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kovayla su dökmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovalarla su taşımak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kova görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu kovalar görmek başarısının çoğalacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kova su taşımak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir