AnaSayfa / Genel / Kahve falında fenerbahçe görmek

Kahve falında fenerbahçe görmek

Kahve falında fenerbahçe görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fenerbahçe gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işarettir.

Kahve falında fenerbahçeyi görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında fener satın almak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında fener ışığı görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan fener görmek tüm özlemini gidereceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el feneri almak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında el feneri görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir