AnaSayfa / Genel / Kahve falında el feneri almak

Kahve falında el feneri almak

Kahve falında el feneri almak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, istediği herşeye kavuşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el feneri almak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında el feneri yakmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el feneri görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde fener görmek amaçlarına nail olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el feneri almak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında fener almak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dilek feneri görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fener balığı görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yanan fener görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir