AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener ışığı görmek

Kahve falında fener ışığı görmek

Kahve falında fener ışığı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fener ışığı gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında fener ışığı görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında fener satın almak makam sahibi olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında el feneri görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deniz feneri görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Kahve falında fener görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yanan fener görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan fener görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dilek feneri görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir