AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta fener yakmak

Kahve falında karanlıkta fener yakmak

Kahve falında karanlıkta fener yakmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el feneri yakmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında fener yakmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fenerbahçe görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fener alayı görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında dilek feneri görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında deniz feneri görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir