AnaSayfa / Genel / Kahve falında fenerbahçeyi görmek

Kahve falında fenerbahçeyi görmek

Kahve falında fenerbahçeyi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçeyi gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Kahve falında fener almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan fener görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında el feneri yakmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, insanlarla uyumunun artacağına işaret eder.

Kahve falında fener balığı görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde fener görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fenerbahçe bayrağı görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir