AnaSayfa / Genel / Kahve falında el feneri görmek

Kahve falında el feneri görmek

Kahve falında el feneri görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, fenalıkta bulunmaya, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında el feneri gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Kahve falında el feneri almak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el feneri yakmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında el feneri görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde fener görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında fenerbahçe görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçeyi görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında uçan fener görmek kazancın sürekli artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir