AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener satın almak

Kahve falında fener satın almak

Kahve falında fener satın almak hayırlı bir haber alınacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında fener satın almak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Kahve falında fener satın almak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde fener görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el feneri yakmak durumunuzun iyileşeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uçan fener görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında fener almak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan fener görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, şifa ve moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir