AnaSayfa / Genel / Kahve falında fenerbahçe forması giymek

Kahve falında fenerbahçe forması giymek

Kahve falında fenerbahçe forması giymek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan fener görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında fener görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında fener almak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fener satın almak aksi takdirde çaresiz kalacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Kahve falında elinde fener görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan fener görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir