AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan fener görmek

Kahve falında uçan fener görmek

Kahve falında uçan fener görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında uçan fener gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Kahve falında uçan fener görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fener ışığı görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el feneri almak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında yanan fener görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işarettir.

Kahve falında fener balığı görmek pek az kazanç getireceğine, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek feneri görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir