AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan fener görmek

Kahve falında yanan fener görmek

Kahve falında yanan fener görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan fener gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında yanan fener görmek fal sahibinin şansının açılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fener görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında fenerbahçe görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fenerbahçe bayrağı görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında fener balığı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında fener yakmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir