AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fener görmek

Kahve falında elinde fener görmek

Kahve falında elinde fener görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde fener gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Kahve falında el feneri almak borçlanılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el feneri görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında elinde fener görmek rakipsiz hale geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Kahve falında el feneri yakmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fener almak işlerin çığırından çıkacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Kahve falında fenerbahçe görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz feneri görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir