AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener almak

Kahve falında fener almak

Kahve falında fener almak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında fener almak gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde fener görmek işlerin düşeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fener satın almak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında dilek feneri görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine inanılır.

Kahve falında el feneri almak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında fener balığı görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında el feneri yakmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir