AnaSayfa / Genel / Kahve falında el feneri yakmak

Kahve falında el feneri yakmak

Kahve falında el feneri yakmak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında el feneri yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında el feneri yakmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında fener yakmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında elinde fener görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında el feneri görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında el feneri almak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında fener alayı görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında fener ışığı görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir