AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek feneri görmek

Kahve falında dilek feneri görmek

Kahve falında dilek feneri görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin artacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, her zaman haklının yanında olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında dilek feneri gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında dilek feneri görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde fener görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan fener görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, haksızlıklara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında el feneri yakmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında fener almak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fener görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Kahve falında el feneri görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir