AnaSayfa / Genel / Kahve falında fenerbahçe forması görmek

Kahve falında fenerbahçe forması görmek

Kahve falında fenerbahçe forması görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında fenerbahçe forması gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Kahve falında fenerbahçeyi görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında el feneri almak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında uçan fener görmek düşmanlarımızı alt etmeye, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında fener balığı görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fenerbahçe bayrağı görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında el feneri yakmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir