AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener balığı görmek

Kahve falında fener balığı görmek

Kahve falında fener balığı görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet eder.

Kahve falında fener balığı gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında fener balığı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde fener görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında fener satın almak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fenerbahçe bayrağı görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan fener görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dilek feneri görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fener yakmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir