AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli olduğunu görmek

Kahve falında felçli olduğunu görmek

Kahve falında felçli olduğunu görmek işte de mutlu olunacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında felçli olduğunu gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında yüzün felç olmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, başarı için fırsatların artacağına inanılır.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü felçli görmek vefakar bir insan olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı felçli görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir