AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı felçli görmek

Kahve falında bir insanı felçli görmek

Kahve falında bir insanı felçli görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, başa iş açacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bir beladan kurtulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı felçli gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felçli insan görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanı felçli görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini felçli görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Kahve falında yüz felç geçirmek maddi kayıpların olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir