AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hem dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı felçli görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında ağzı felç olmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını felç görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı felç görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir