AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü felçli görmek

Kahve falında yüzünü felçli görmek

Kahve falında yüzünü felçli görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü felçli gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, her geçen gün başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün felç olmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, rakiplerine yenileceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzü felç olmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir