AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını felçli görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını felç görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında felç kalmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir