AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini felçli görmek

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunlar altında ezileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, gönül kapılarının açılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini felçli gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında felçli hastanın iyileştiğini görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında felçli hasta görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını felç görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında felçli birini yürürken görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birini felçli görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir