AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, evlenme yolunda adım atacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında annemi felçli görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek ferahlığa çıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi felçli görmek işlerin çok iyiye gideceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi felç görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işarettir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini felçli görmek aile hayatında sevinileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir